Menu
Your Cart

Skelterwielen

Set Skelterwielen blok/ruit profiel 4.80/4.00-8 Mammoet en Berg Set Skelterwielen blok/ruit profiel 4.80/4.00-8 Mammoet en Berg
Veel verkocht!
Model: Set Skelterwielen blok/ruit profiel
Heeft uw skelter een paar lekke skelterbanden? Dan is deze set skelterwielen een goede en voordelige koop. 4 binnenbanden met recht ventiel, 4 buitenbanden met blok/ruit profiel. En 4 velgen met ronde as, met naaldlagers. De as van de skelterwielen is 2 cm rond. Compleet en opgepompt afgeleverd. U k..
€51,95
Excl. BTW:€42,93
Model: Set Skelterwielen met vierkant aandrijfwiel
Set skelterwielen, 3 complete skelterwielen met ronde as en 1 skelterwiel met vierkant asgat van 2,5 cm x 2,5 cm. Het wiel met vierkant as gat is voor de aandrijving van uw skelter. De skelterwielen bestaan uit een binnenband  buitenband en een kunststof velg. Meet uw as op voordat u bestelt.He..
€54,95
Excl. BTW:€45,41
Model: Set Skelterwielen noppen profiel
Heeft uw skelter lekke skelterbanden? Dan is deze set skelterwielen een goede en voordelige koop. 4 binnenbanden met recht ventiel, 4 buitenbanden met noppenprofiel. En 4 velgen met ronde as, met naaldlagers. De as van de skelterwielen is 2 cm rond.  Compleet en opgepompt afgeleverd. U kunt ze ..
€51,95
Excl. BTW:€42,93
Skelterwiel Blok/ruit 4.80/4.00-8 Skelterwiel Blok/ruit 4.80/4.00-8
Veel verkocht!
Model: Skelterwiel blok/ruit profiel
Skelterband lek? Koop hier uw compleet en opgepompte skelterwiel met blok/ruit profiel. Het wiel bestaat uit een binnenband met  ventiel, buitenband en een velg met naaldlagers. Een goed en voordelig skelterwiel. Snel en eenvoudig te monteren op uw skelter.Specificaties :Maat     &nbs..
€13,95
Excl. BTW:€11,53
Model: Skelterwiel met vierkant asgat
Heeft uw skelter een vierkant aandrijving of vrijloop? Deze zit bij een van de achterwielen van uw skelter. Het ziet eruit als een vierkante stalen buis. Het gaat om de lengte en doorsnee van deze vierkante stalen pijp. Als de maat overeenkomt met onze maat, dan past dit wiel in ieder geval. Heeft d..
€15,95
Excl. BTW:€13,18
Skelterwiel noppen  profiel 4.80/4.00-8 met kogellager Skelterwiel noppen  profiel 4.80/4.00-8 met kogellager
Nieuw
Model: Skelterwiel noppen profiel met kogellager
Skelterband lek? Koop hier uw compleet en opgepompte skelterwiel met blok/ruit profiel. Het wiel bestaat uit een binnenband met  ventiel, buitenband en een velg met Kogellagers. Een goed en voordelig skelterwiel. Snel en eenvoudig te monteren op uw bergskelter.Specificaties :Maat     ..
€19,95
Excl. BTW:€16,49
Model: Skelterwiel noppenprofiel
Skelterband lek? Koop hier uw compleet en opgepompte skelterwiel met noppen profiel. Het wiel bestaat uit een binnenband met  ventiel, buitenband en een velg met naaldlagers. Een goed en voordelig skelterwiel. Snel en eenvoudig te monteren op uw skelter.Momenteel alleen blok/ruit leverbaar.Spec..
€13,95
Excl. BTW:€11,53
Skelterwiel 4.00-4 noppenprofiel Skelterwiel 4.00-4 noppenprofiel
Nieuw
Model: Wiel 4.00-4 met kogellager
Heeft uw skelter een lekke band? Staat deze maat op de buitenband van uw skelterwiel? Dan bent u hier goed. Deze skelterband met noppenprofiel en binnenband zijn van stevige kwaliteit. Gegarandeerd lang plezier van uw aankoop. Dit wiel heeft de  bandenmaat 400x4, 4.00-4 of 400-4. Deze maten zij..
€31,95
Excl. BTW:€26,41
Model: Skelterwiel met vierkant asgat 2,5cm noppenprofiel
Heeft uw skelter een vierkant aandrijving of vrijloop? Deze zit bij een van de achterwielen van uw skelter. Het ziet eruit als een vierkante stalen buis. Het gaat om de lengte en doorsnee van deze vierkante stalen pijp. Als de maat overeenkomt met onze maat, dan past dit wiel in ieder geval. Heeft d..
€15,95
Excl. BTW:€13,18
Model: Max Verstappen velgen stickers
Geef je skelter een race uiterlijk met de Formule 1 velgen stickers.Net als in de echte Formule 1 staat de gele kleur voor de samenstelling van je banden.Bestel nu en sta net als Hamilton Pole position!!!4 stuks voor € 1,95..
€1,95
Excl. BTW:€1,61
1 - 10 van 10 (1 pagina's)

Bent u nieuwe skelterwielen nodig of heeft u een lekke skelterband. Dan zijn de volgende punten van belang.

Noppenprofiel of blok/ruit profiel

Noppenprofiel is grover van structuur. Dit is geschikt voor skelters die vaak op een zachte ondergrond rijden o.a. zand,grind of modder. De skelterbanden met noppen hebben meer grip. Ruit/blok profiel daarentegen heeft minder rol weerstand. Hierdoor geschikt voor kleine kinderen en op een hardere ondergrond zoals asfalt,stoep,klinkers. Beide profielen kunnen natuurlijk overal gebruikt worden.

As opmeten

Voordat u bestelt, meet dan even de as. Wat is de as? Dat is de metalen staaf waar u het wiel afhaalt/opschuift. Hoe meet u de as op? U haalt het wiel eraf en meet vanaf het begin tot het eind van de as. Deze centimeters zijn de as lengte.Dan houdt u het meetlint tegen de as aan. Deze centimeters zijn de as doorsnee. De as is meestal rond. Soms kan de as vierkant bij een van de achterwielen vierkant zijn. De as afmetingen staan bij de artikelen.

Heeft u een vierkant asgat in uw velg van 3cm x 3cm dan is de voordeligste en beste optie om de skelter te voorzien van enkel nieuwe binnen en buitenbanden mits de velgen nog goed zijn.

Monteren skelterwiel

Als uw skelterwielen geleverd worden kunt deze meteen monteren op uw skelter. Ze zijn al opgepompt en klaar voor gebruik. U kunt ze bevestigen met de ringen en bouten die u nog heeft.